Despre noi

Portalul VU.MD ofera transport international de pasageri si coletarie in parteneriat cu alte companii internationale de transport pasageri.

Curse regulate zilnice tur si retur cit si curse ocazionale la comanda din Moldova care majoritatea tarilor Europene: ROMÂNIA, UNGARIA, CHIA, AUSTRIA, SLOVENIA, SLOVACIA, LUXEMBURG, ELVETIA, GERMANIA, BELGIA, OLANDA, ITALIA, MAREA BRITANIE, SPANIA, PORTUGALIA, FRANTA, POLONIA, LITUANIA, LETONIA, ESTONIA.

Flota:

Ce spun clientii despre noi ?

Aduc sincere mulțumiri companiei vu.md pentru efortul care îl depune în transportarea pasagerilor în Europa. Șoferii bravo profesionali. Și o anumită mulțumire însoțitoarei de bord domnișoarei frumoase Daniela, care ne deservește cu o mare atenție și pasiune.

Principalul avantaj al companiei este construirea de relații cu
clientul. Pe linga transportul confortabil și sigur pentru compania noastră, am lucrat cu manageri care au fost amabili.

Aș vrea să vă mulțumesc tuturor de la vu.md de acordul, răbdarea și comportamentul cu pasagerii. Sunteți cu adevărat un transport care merită să te deplaseze acasă sau în străinatate.
Vă mulțumesc!

Motive pentru care merită să alegeți ZUM.MD